景观前线 全新改版 点击进入

棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                   棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                        棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                        棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                      棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                       棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                        棠樾彼岸 Vanke Tangyu,景观前线inla.com.cn 景观设计门户                                                                                                                                                                                                                                                                             m.

   Managing the elevation difference between the buildings of the residence and the lakeside, we created spaces that provide both privacy and an open view of the lake. The entrance to the site is designed as a transition space with ‘opposite scenery’ providing an interpretation of a Chinese classic garden space. The center green pocket park is a space of communal interaction for the public. o

   棠樾6A居住区通过对建筑与沿湖场地的高差处理,保证了住户的私密性及开阔的观景视线。同时入口处“瓮城”的空间运用以及对景、转折等处理手法很好的诠释了对于中国古典园林空间的理解。建筑中心处的三角绿地作为公共绿地,更好的为住户提供了休息交流空间。 n






棠樾彼岸 Vanke Tangyu

  • 来源 未知
  • 作者 网络
  • 点击
  • Managing the elevation difference between the buildings of the residence and the lakeside, we created spaces that provide both privacy and an open view of the lake. The entrance to the site is designed as a transition space












    Copyright © 2008-2014 景观前线设计网 版权所有 粤ICP备12004166号-2